torsdag 4 mars 2010

Dåligt uppdatering, förlåt!

MÅNDAG: Mötte som sagt upp Tobbe på stationen , gud vad härligt det var att få krama & pussa honom igen! SAKNAT! Vi åkte hem & bara myste, Mickis hämtade upp Rasmus på dagis, tack gumman! På kvällen beställde vi pizza & hade det bara mysigt! Tände en massa ljus & bara låg i soffan :)
TISDAG: Vi gick upp alla tillsammans, för en gång skull :P Fixade ordning oss & gick sedan för att lämna Ralle på dagis. Tog sedan bussen in till Ikea, blev att shoppa lite :) Köpte mig 3 par leggins , 2 linnen, 2 toppar & en skjorta :) Blev även lite mer doftljus, muggar, glas & en till hylla :) Tobias köpte sig en klocka, en jacka & en t-shirt.. Mötte sedan upp mamma utanför Maxi för att handla lite, sen blev det lunch på Donken! :D
Min lilla Kelly har blivit en stor flicka nu, hon har börjat löpa :P
När vi hade kommit hem ringde Rasmus dagis & sa att han inte mådde så bra, så det blev att hämta hem honom.. Visade sig att han hade 38 i feber. Mammas lilla prins!

ONSDAG: Rasmus hemma från dagis, har fått en hemsk hosta & så har hans förkylningsastma kommit tillbaka.. Blev en promenad på eftermiddagen med mamma . Hon köpte med sig ett tikskydd till Kelly, men tanke på att hon ligger i både soffan & sängen, inte så trevligt med en massa blod.
Blev kebabtallrik på kvällen & så tittade vi på Trolltyg i Tomteskogen! :D Haha! Tobias tittade jämt på den när han var liten & jag hade aldrig sett det. Var faktiskt bra för att vara så gammalt :)
TORSDAG: I natt har man inte sovit så mycket, Rasmus har hostat & hostat! Hosta sådant att han till slut spydde :( 39 i feber har han med haft, men idag verkar han piggare.. Men har fortfarande svårt med andningen så det blir att ge honom pulmicort & ventolin. Blir det inte bättre tills imorgon så får jag ringa till VC. Sist han hade sån här hosta så visade det sig att han hade dubbelsidig öroninflammation.
Idag händer inte så mycket. Lillasyster Mickis skulle komma förbi efter skolan :)
Min lille prins blir 16 månader idag! Gud, vad tiden går fort!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar