fredag 5 mars 2010

Vårdcentralen

Imorse gick min älskade Tobias upp redan vid kvart över 5. Skulle iväg & jobba med Robbin idag, skotta en massa snö på tak. Så när jag & Rasmus vakna imorse så hade han redan jobbat i 2 timmar :P Ringde till VC idag, då Rasmus inte har blivit bättre. Fick en tid redan vid 11.
Vi åt frukost & tog hundarna på en längre sväng. Sen gick vi till Ljungsbro. Rasmus hade som tur var ingen infektion i kroppen, men det var hans förkylningsastma som blivit lite värre. Så han fick 2 kortisontabletter att dricka & sen fick han inhalera ventolin 2ggr. Blev bättre för stunden.
Så nu har vi fått ordinerat att ge honom pulmicort 3 ggr/ 2 inhalationer per dag istället 2 ggr / 1inhalation. Får hoppas att det kommer bli bättre nu, tycker ju så synd om honom när han inte kan andas ordentligt.. Men idag är han iaf mycket piggare än vad han har varit de senaste dagarna :)
Mickis kom förbi till VC & höll oss sällskap, gick sedan till Hemköp & handlade hem lite lunch. Sen
mötte vi upp Johan & sen gick vi hemåt. Rasmus somna i vagnen så när vi kom hem så fick han sova ute :) skönt för honom! Sov i 2 timmar :) vi käkade lite & sen började vi städa lite. Så skönt när det rent! Satte även på en maskin tvätt, vilket jag måste hänga upp nu när jag nämner det.. :P

Älskling kom precis hem :) Så snart blir det mat!




1 kommentar:

  1. vikken liten gullunge :)
    synd om honom o ha den där jäkla astman :/
    kraaaam frida

    SvaraRadera